top of page

Recorreguts:

La cursa té inici a la plaça de la Llibertat ,i l'arribada al pavelló municipal de Besalú. Proposem dues distàncies: sprint de 11Km i trail de 17km.

TRAIL (17KM)

Sortida des de la Plaça de la llibertat on creuant el Pont Vell enfilarem cap al Bosc de Ca N’Olivet (km 2,2) i baixar la linea fins creuar la riera del Junyell. Enfilarem pel recuperat corriol de Briolf, on al final del mateix hi trobarem el primer avituallament (km 5,8). Seguirem pujant fins el punt més alt del recorregut, el Pi de St Josep (451,5m km 6,6). A continuació farem tota la carena fins a Coll Salom, per seguidament baixar pel GR fins a la riera (km 9,3). Un tram més de puja i baixa fins enllaçar amb l'última pujada i el segon avituallament a Sant Fruitós (km 11). Seguirem pujant fins al Sagrat Cor (451m km 13,1) per ja baixar fins a Besalú, passant pel Collet de les Tres Pedres.

Trail_HD_edited.jpg

SPRINT (11KM)

Sortida des de la Plaça de la Llibertat on creuant el Pont Vell enfilarem cap al Bosc de Ca N’Olivet (km 2,2). Seguirem pel camí de la cabana de Pedra, on poc després baixarem pel Corriol del Cocodril (km 2,7).Seguidament trobarem l’avituallament de Sant Fruitós (km 4,3) i enfilarem cap al Sagrat Cor (451m km 6,2) per baixar pel corriol del Collet de les Tres Pedres fins a Besalú.

Sprint_HD_edited.jpg
bottom of page